ReisStart.nl / Abu Dhabi
Home   Wiki   Weer   Valuta   Forum   Foto's   Filmpjes   Plattegrond   Linkpagina


ReisStart.nl / Abu Dhabi

Abu Dhabi is een emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten en tevens de hoofdstad van het emiraat. Het is de stad waar de regering van de VAE is gelegen. Wat naamsbekendheid verliest Abu Dhabi het natuurlijk van Dubai, maar de stad is veel stabieler en de groei langzamer maar met meer zekerheid. Ondanks dat het emiraat niet zo vaak in het nieuws komt als Dubai is het internationaal gezien wel erg belangrijk. Steeds meer grote jaarlijkse evenementen op wereldniveau vinden hier plaats. Denk hierbij aan de Formule 1, Film Festival, etc... Dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden.

Voor toeristen heeft Abu Dhabi steeds meer te bieden, er zijn vele hotels (waaronder het beroemde Emirates Palace Hotel), restaurants, uitgaansgelegenheden, Corniche Road (de prachtige boulevard), Ferrari World en omdat er geen belasting geheven wordt over kleding kunt u er eindeloos lang voordelig shoppen in één van de vele malls.

Het Abu Dhabi gedeelte op Reisstart.nl is uitgegroeid tot een groot platform over de stad. Wanneer u hier vragen over heeft  over Abu Dhabi kunt u deze stellen op ons forum, daarnaast kunt u foto's en filmpjes bekijken, het meest actuele weerbericht en nog veel meer!


Actueel weer Abu Dhabi
Weer:
Temperatuur:° C

Zonsopkomst:

Zonsondergang:
Compleet weeroverzicht (incl voorspellingen) voor Abu Dhabi

Foto's van Abu Dhabi
Kamelen
Kamelen

Kruiden
Kruiden

Even bijkomen
Even bijkomen

Vliegveld
Vliegveld

Alle foto's van Abu Dhabi

Laatste 5 forumberichten Abu Dhabi
 Onderwerp (aantal reacties): Geopend door: Laatste bericht:
Formule 1 (0)Anja Schrooten21-07-2010 12:12:13
Alle forumberichten van Abu Dhabi