ReisStart.nl / Bali
Home   Weer   Valuta   Forum   Foto's   Filmpjes   Plattegrond   Linkpagina


ReisStart.nl / Bali

Bali is zonder twijfel het meest populaire eiland voor vakantiegangers in IndonesiŽ. Er gaan diverse rechtstreekse vluchten richting Bali vanaf Schiphol en de prijzen zijn de laatste jaren enorm naar beneden gegaan. Jaarlijks weten vele duizenden Nederlanders het prachtige eiland inmiddels te vinden en genieten er volop van.

Het eiland is groen met een prachtige natuur. Wanneer u om u heen kijkt ziet u overal prachtige bomen en het kan zo maar voorkomen dat u ineens apen langs de weg ziet zitten. De meest populaire plekken om heen te gaan zijn Kuta (met name populair bij jongeren vanwege de uitgaansmogelijkheden), Ubud (een mooi cultureel plaatsje in het midden van het eiland dat bekend staat vanwege de houtwerk fabrieken en hippie-achtige tijd) en Lovina (de plek waar u dolfijnen kunt bekijken).

Buiten leuke plaatsen kent het eiland ook vele bezienswaardigheden, denk hierbij aan Tanah Lot, Monkey Forest, de vulkanen, etc...

Wij hebben ons best gedaan een compleet platform voor u neer te zetten vol met informatie over Bali. Hier kunt u onder andere uw vragen kwijt op het forum, foto's en filmpjes kijken, het actuele weerbericht raadplegen, etc... We wensen u ten slotte veel plezier met de voorbereidingen van uw toekomstige Bali reis.


Actueel weer Bali
Weer:
Temperatuur:° C

Zonsopkomst:

Zonsondergang:
Compleet weeroverzicht (incl voorspellingen) voor Bali

Foto's van Bali
Bali
Bali

Bali
Bali

Bali
Bali

Bali
Bali

Alle foto's van Bali

Laatste 5 forumberichten Bali
 Onderwerp (aantal reacties): Geopend door: Laatste bericht:
wie helpt ons, spreek het rond (0)Cornelia31-03-2016 14:26:31
zeevissen (0)harold5324-03-2015 11:30:50
Nederlandssprekende babysitter (0)amirandriesse23-03-2015 10:50:12
Grya Bali Property (0)wouterwouter13-01-2015 18:02:40
Gili Trawangan slechter geworden? (0)baligek27-10-2014 15:00:09
Alle forumberichten van Bali