ReisStart.nl / Egypte
Home   Informatie   Weer   Valuta   Forum   Foto's   Linkpagina


ReisStart.nl / Egypte

Wanneer u 10 woorden over Egypte zou mogen noemen zullen hier al snel de piramides bij zitten. Egypte is namelijk het land van de oude cultuur en hier horen zeker de wereldberoemde en reusachtige piramides bij. De meest populaire steden in Egypte zijn Caïro, Luxor, Hurghada, Sharm el Sheikh en Dahab. De eerste twee vanwege de oude cultuur waarbij u kunt genieten van de tempels, piramides, de Nijl, de traditionele markten en de drukte in de steden.

De badplaatsen trekken jaarlijks ook vele bezoekers vanuit de gehele wereld. Plaatsen als Hurghada en Sharm el Sheikh staan zijn wereldberoemd vanwege de Rode Zee en het mooie duiken wat hierbij komt kijken. De vele luxe hotels beschikken bijna allemaal over een eigen duikschool en een privéstrand. Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot uitgaan.

Het mooie van Egypte is dat het op slechts vijf uurtjes vliegen vanaf Nederland ligt, het er eigenlijk altijd mooi weer is en dat de prijzen van de vakanties heel erg mee vallen. Op deze manier is het ook voor gezinnen een prima bestemming voor niet al te veel geld.

Wij hebben op het Egypte gedeelte van Reisstart.nl een zo compleet mogelijk platform gemaakt dat u kunt gebruiken bij de voorbereiding van uw vakantie. Er is een forum, foto's, een actueel weerbericht en meerdere onderdelen in het vooruitzicht voor de toekomst!


Actueel weer Cairo
Weer:
Temperatuur:° C

Zonsopkomst:

Zonsondergang:
Compleet weeroverzicht (incl voorspellingen) voor Egypte

Foto's van Egypte
Hele complex
Hele complex

Karnak
Karnak

Tekeningen
Tekeningen

Bewaking
Bewaking

Alle foto's van Egypte

Laatste 5 forumberichten Egypte
 Onderwerp (aantal reacties): Geopend door: Laatste bericht:
Super Excursies (0)kimo09-02-2015 16:42:09
Super Excursies in Hurghada (0)true01-02-2015 16:09:53
Cairo excursies vanuit Hurghada (0)Ahmed khalil02-08-2014 15:09:43
Parfum uit egypte (0)NathyNefertiti18-07-2014 15:49:26
8-daagse reis naar Luxor (1)HetHuisvanHorus05-08-2013 14:39:25
Alle forumberichten van Egypte