ReisStart.nl / Griekenland
Home   Informatie   Weer   Forum   Foto's   Ervaringen   LinkpaginaHoofdpagina

Griekenland is een zeer indrukwekkend land. Het land heeft een grote en belangrijke historie waar u veel van terug ziet door het hele land. Verder is het een zeer aantrekkelijk vakantieland voor jong en oud.

Op het gebied van cultuur is Athene een perfecte stad om een keer voor een stedentrip te bezoeken. Wanneer u lekker van de zon wilt genieten heeft Griekenland eindeloos veel eilanden waar u dit heerlijk kunt doen. Blauw water, witte stranden en bijna altijd mooi weer zijn factoren die hier een zeer belangrijke rol spelen. Jongeren gaan veel naar Kreta. Hier ligt de plaats Chersonissos welke een waar party paradijs is. Veel discotheken en cafe's maken het voor jongeren tot een zeer geslaagde vakantie.

Wij hebben geprobeerd om informatie op deze pagina het een en ander of Griekenland te plaatsen waar u tijdens uw verblijf (vakantie of zakelijk) iets aan kunt hebben. Wanneer u informatie tegenkomt die niet klopt, of u zoekt juist informatie maar kunt het niet vinden, laat het ons dan even weten met behulp van het contact formulier. Wij zullen dit dan gaan proberen te verbeteren.