ReisStart.nl / Hurghada


ReisStart.nl / Hurghada

Hurghada is een toeristische plaats gelegen aan de oostkust van Egypte. Het is de best bezochte badplaats van het land en jaarlijks vertrekken er duizenden Nederlanders naar dit mooie oord gelegen aan de Rode Zee. De stad bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte maar aan allebei de kanten is het er even druk met toeristen. In de avond is de meest gezellige plek het oude gedeelte van de stad.

Langs de gehele kustlijn liggen hotels, alle bekende hotelsketens hebben hier één of meerdere hotels welke vaak voorzien zijn van alle luxe. De hotels hebben ook een luxe uitstraling en hebben veel faciliteiten waardoor de hotels ook zeer geschikt zijn voor families met kinderen. Een lekker strand, zwembaden en een kidsclub behoren eigenlijk wel tot de standaard uitrusting van de meeste strandhotels die Hurghada kent.

Duiken is de voornaamste reden dat mensen richting Hurghada gaan. De onderwaterwereld is werkelijk prachtig en er zijn om deze reden dan ook meer dan 50 duikscholen te vinden. Een andere manier om je bezig te houden is door het maken van excursies. Bijvoorbeeld naar Caïro, Luxor of Sharm el Sheikh.

Het Hurghada gedeelte op Reisstart.nl is een uitgebreid platform geworden. Wanneer u vragen heeft over Hurghada kunt u deze kwijt in ons forum, tevens kunt u foto's en filmpjes kijken, het actuele weerbericht raadplegen en nog meer, veel plezier met de voorbereidingen van uw vakantie naar Hurghada.


Actueel weer Hurghada
Weer:
Temperatuur:° C

Zonsopkomst:

Zonsondergang:
Compleet weeroverzicht (incl voorspellingen) voor Hurghada

Foto's van Hurghada
Sindbad Beach Resort
Sindbad Beach Resort

Sakala
Sakala

Politiepost
Politiepost

Ezel
Ezel

Alle foto's van Hurghada

Laatste 5 forumberichten Hurghada
 Onderwerp (aantal reacties): Geopend door: Laatste bericht:
Super Excursies in Hurghada (0)kimo01-02-2015 15:59:51
Excursies in Egypte Met een Nederkandstalige gids Ahmed khalil (0)Nederlandsetalige gids28-12-2013 17:12:36
markten en boottochten in hurghada (1)marina1619-12-2012 17:27:14
Jippie net geboekt Makadi Garden (2)Barteeeezzzz19-12-2012 17:20:32
excursie Hurghada (0)leentjeuh19-06-2012 00:27:34
Alle forumberichten van Hurghada